banner

banner

banner2

banner

Slider

Δημιουργία διαφημιστικό banner Δημιουργία διαφημιστικό banner Δημιουργία διαφημιστικό bannerΔημιουργία διαφημιστικό banner Δημιουργία διαφημιστικό banner Δημιουργία διαφημιστικό banner Δημιουργία διαφημιστικό bannerΔημιουργία διαφημιστικό banner

Δημιουργία διαφημιστικό banner 

Δημιουργία διαφημιστικό bannerΔημιουργία διαφημιστικό bannerΔημιουργία διαφημιστικό banner

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το domain...

Είναι πιασμένο το domain name που θες;

Έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι το εγχείρημα σου!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα! Γραφειοκρατικά και μή! Και είσαι έτοιμος να κλείσεις το νέο σου domain name με το όνομα που είχες ονειρευτεί!

Τι κάνεις τότε;

Πριν σου προτείνουμε τί να κάνεις, θα πρέπει να σε ενημέρωσουμε ότι τα πήρες λίγο ανάποδα τα πράγματα. Ο έλεγχος της διαθεσιμότητας του domain name στην κατάληξη που επιθυμείς, θα πρέπει να είναι από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνεις όταν ξεκινάς μια καινούρια εταιρία ή όποιοδήποτε άλλο εγχείρημα.

Έτσι εάν είναι «πιασμένα» τα ονόματα χώρου που έχεις σκεφτεί, να είσαι ευέλικτος να αλλάξεις ακόμη και όνομα στην εταιρία σου πριν την κατοχυρώσεις σε κάποιο επιμελητήριο ή ακόμη χειρότερο στο υπουργείο.

Εφόσον όμως έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και επιθυμείς οπωσδήποτε να πάρεις το συγκεκριμένο όνομα που σου έχει κολλήσει... μην αγχώνεσαι! Υπάρχει λύση! Και όχι μόνο μια. Δες παρακάτω...

Μπορείς να γράψεις λίγο διαφορετικά το domain

Εάν για παράδειγμα ήθελες να αγοράσεις το example.com, και είδες ότι είναι «πιασμένο», μπορείς να δοκιμάσεις τις εξής εναλλακτικές ή όποια άλλη σου προτείνει η φαντασία σου:

ex-ample.com

x-ample.com

xample.com

Έτσι θα έχεις φροντίσει να κρατήσεις το «νόημα» χωρίς να έχεις χάσει ουσιαστικά όλο το όνομα.

Μπορείς να αλλάξεις κατάληξη στο domain name

Σίγουρα η κατάληξη του domain, το λεγόμενο tld είναι σημαντικό γιατί χαρακτηρίζει εν μέρει την επιχείρηση. Μπορεί να περιγράφει τον τόπο που δραστηριοποιείται (εάν είναι η Ελλάδα το .gr domain). Δεν παύει βέβαια να υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία είναι γενικότερη όπως για το συγκεκριμένο παράδειγμα το .eu θα ήταν μια καλή λύση εφόσον είναι διαθέσιμο προς κατοχύρωση.

Ζήτα προσφορά (2)

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Συμπληρώστε σωστά το email σας.

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Υπάρχον website (εάν υπάρχει)
Invalid Input

Υπηρεσίες(*)

Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input

Προϋπολογισμός(*)
Invalid Input

Επιλέξτε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε

Χρόνος παράδοσης
Invalid Input

Invalid Input

logos