hosting

hosting

hosting2

hosting

Slider

Φανταστείτε λίγο τον υπολογιστή σας. Εκεί έχετε αποθηκευμένα αρχεία ή φακέλους τα οποία οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επεξεργαστείτε. Η ιστοσελίδα σας περιέχει ένα σύνολο αρχείων τα οποία είναι αποθηκευμένα σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Η διαφορά είναι ότι την ιστοσελίδα σας την βλέπουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Με αποτέλεσμα οι δυνατότητες του απομακρυσμένου υπολογιστή, πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του υπολογιστή σας για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών. Επίσης η διασύνδεση του υπολογιστή αυτού με το Internet θα πρέπει να γίνεται μέσω κάποιας πολύ «δυνατής» γραμμής.


Τα αρχεία μας αποθηκεύονται σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ο οποίος ονομάζεται web server (γιατί εξυπηρετεί τα δεδομένα στους χρήστες του Internet όταν αυτό του ζητηθεί)
Η αποθήκευση δεδομένων στον server και η εξυπηρέτηση αυτών ονομάζετε webhosting.


Όταν λέμε ελληνικό hosting, εννοούμε ότι οι server φιλοξενίας είναι εγκατεστημένοι σε datacenter στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ γρήγορες ταχύτητες στην φόρτωση των ιστοσελίδων. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα για την επιλογή σας σε κάποιο ελληνικό πάροχο φιλοξενίας είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τεχνικό μας τμήμα και να μιλήσετε στην ίδια γλώσσα.

Ζήτα προσφορά (2)

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Συμπληρώστε σωστά το email σας.

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Υπάρχον website (εάν υπάρχει)
Invalid Input

Υπηρεσίες(*)

Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input

Προϋπολογισμός(*)
Invalid Input

Επιλέξτε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε

Χρόνος παράδοσης
Invalid Input

Invalid Input

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το hosting...

Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας;

Έχω ένα κανονικό site.

Εάν θα φτιάξεις ένα site σε Joomla, Wordpress ή με κάποιο άλλο CMS τότε προτείνουμε το Bronze. Το Bronze πακέτο θα σε καλύψει και σε οποιαδήποτε περίπτωση κατασκευής site με βάση δεδομένων. Το εάν θα επιλέξεις Cpanel ή Plesk ως panel φιλοξενίας είναι δική σας επιλογή. Οι λειτουργίες είναι πλέον σχεδόν ίδιες. Στο Bronze σου δίνουμε και 2GB στο χώρο του δίσκου και 5 email. 

Έχω περισσότερα από ένα site και χρείαζομαστε περισσότερα email.

Εάν διαχειρίζεσαι περισσότερα του ενός site, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα πακέτο ανάλογα με τον αριθμό των site που διαχειρίζεσαι. Το Silver δίνει την δυνατότητα να φιλοξενήσεις μέχρι τρία site ενώ το Gold απεριόριστα site. Στα πακέτα αυτά θα σας δώσουμε και λίγους περισσότερους πόρους για να καταναλώσεις εάν τα site σας είναι λίγο πιο ...απαιτητικά.

Το ...κάτι παραπάνω

Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις σου μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο ή έχετε ήδη ένα site με πολλούς επισκέπτες πχ δημοσιογραφικό, αθλητικό, μεγάλο blog, e-shop κλπ τότε σας προτείνουμε να το φιλοξενήσετε σε VPS ή Cloud server. Περισσότερες πληροφορίες για τους VPS και Cloud θα βρείτε στις αντίστοιχες σελίδες τους.

Πώς θα ανεβάσω το site στο πακέτο φιλοξενίας μου (server);

Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σας, κάποιο πρόγραμμα μεταμόρφωσης αρχείων στον server, όπως είναι για παράδειγμα το Filezilla client, το οποίο παρέχεται δωρεάν. 
Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αυτό, θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που θα σας στείλουμε μέσω email για να συνδεθείτε στον server και θα τοποθετήσετε τα αρχεία σας μέσα στον φάκελο httpdocs. 

Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το control panel διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σας, του Plesk ή του Cpanel. 
Θα μπείτε μέσα στον φάκελο File manager και θα ανεβάσετε τα αρχεία σας πάλι μέσα στον υποφάκελο httpdocs.

Γιατί να επιλέξω ελληνικό datacenter;

Η MICROweb παρέχει πραγματικό ελληνικό hosting. Πετυχαίνουμε 100% uptime δικτύου και την μέγιστη δυνατή ταχύτητα για την ιστοσελίδα σας και τα email σας χρησιμοποιώντας ελληνικό datacenter με cloud διάταξη, στο δίκτυο του ΟΤΕ και της Cyta με ελληνικές ip

Οι server που χρησιμοποιούμε στο datacenter είναι enterprise class της HP με υψηλή διαθεσιμότητα και μπορούμε έτσι να παρέχουμε υψηλές επιδόσεις, εγγυημένη σταθερότητα.
Ένα μεγάλο ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι ο Έλληνας χρήστης μπορεί να επικοινωνησει με την εταιρία μας στα ελληνικά...

Προσφορά Web Hosting

Οι παρακάτω λύσεις αφορούν στο shared hosting.

Bronze

39€ / 6 μήνες

Ελληνικό Datacenter

2GB χώρος στο δίσκο

info Backup ultra

10GB Traffic

5 Emails

1 βάση MYSQL

info Δωρεάν πρόσβαση στο STA

Το θέλω...

Gold

79€ / 6 μήνες

Ελληνικό Datacenter

Απεριόριστος δίσκος

info Backup ultra

Απεριόριστο Traffic

Απεριόριστα Emails

Απεριόριστες βάσεις MYSQL

info Δωρεάν πρόσβαση στο STA

Το θέλω...

logos