webdesign

webdesign

webdesign2

webdesign

Slider

Kόβουμε και ράβουμε στα μέτρα σας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρηση σας αλλά πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και e-shop δίνοντας έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα και την άριστη αισθητική. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας το δικό μας cms για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας. Η σελίδα που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε να εμφανίζετε ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αυτών.

Τα πρότυπα των σελίδων βασίζονται στις ανάγκες σας και σχεδιάζονται από την αρχή σε συνεργασία με εσάς ώστε να είναι ανταγωνιστική. Εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αλλάζετε τις φωτογραφίες και τα κείμενα της ιστοσελίδας σας πολύ εύκολα και άμεσα.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το domain...

Είναι πιασμένο το domain name που θες;

Έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι το εγχείρημα σου!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα! Γραφειοκρατικά και μή! Και είσαι έτοιμος να κλείσεις το νέο σου domain name με το όνομα που είχες ονειρευτεί!

Τι κάνεις τότε;

Πριν σου προτείνουμε τί να κάνεις, θα πρέπει να σε ενημέρωσουμε ότι τα πήρες λίγο ανάποδα τα πράγματα. Ο έλεγχος της διαθεσιμότητας του domain name στην κατάληξη που επιθυμείς, θα πρέπει να είναι από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνεις όταν ξεκινάς μια καινούρια εταιρία ή όποιοδήποτε άλλο εγχείρημα.

Έτσι εάν είναι «πιασμένα» τα ονόματα χώρου που έχεις σκεφτεί, να είσαι ευέλικτος να αλλάξεις ακόμη και όνομα στην εταιρία σου πριν την κατοχυρώσεις σε κάποιο επιμελητήριο ή ακόμη χειρότερο στο υπουργείο.

Εφόσον όμως έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και επιθυμείς οπωσδήποτε να πάρεις το συγκεκριμένο όνομα που σου έχει κολλήσει... μην αγχώνεσαι! Υπάρχει λύση! Και όχι μόνο μια. Δες παρακάτω...

Μπορείς να γράψεις λίγο διαφορετικά το domain

Εάν για παράδειγμα ήθελες να αγοράσεις το example.com, και είδες ότι είναι «πιασμένο», μπορείς να δοκιμάσεις τις εξής εναλλακτικές ή όποια άλλη σου προτείνει η φαντασία σου:

ex-ample.com

x-ample.com

xample.com

Έτσι θα έχεις φροντίσει να κρατήσεις το «νόημα» χωρίς να έχεις χάσει ουσιαστικά όλο το όνομα.

Μπορείς να αλλάξεις κατάληξη στο domain name

Σίγουρα η κατάληξη του domain, το λεγόμενο tld είναι σημαντικό γιατί χαρακτηρίζει εν μέρει την επιχείρηση. Μπορεί να περιγράφει τον τόπο που δραστηριοποιείται (εάν είναι η Ελλάδα το .gr domain). Δεν παύει βέβαια να υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία είναι γενικότερη όπως για το συγκεκριμένο παράδειγμα το .eu θα ήταν μια καλή λύση εφόσον είναι διαθέσιμο προς κατοχύρωση.

Ζήτα προσφορά (2)

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Συμπληρώστε σωστά το email σας.

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Υπάρχον website (εάν υπάρχει)
Invalid Input

Υπηρεσίες(*)

Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input

Προϋπολογισμός(*)
Invalid Input

Επιλέξτε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε

Χρόνος παράδοσης
Invalid Input

Invalid Input

logos