mobileapp

mobileapp

mobileapp2

mobileapp

Slider

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση έξυπνων συσκευών τηλεφώνων (smartphones/iPhone) και tablets έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ προβλέπεται να αυξηθεί και άλλο.

Η MICROweb  δημιουργεί εφαρμογές κατάλληλα διαμορφωμένες για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές ως ένα επιπλέον εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την λειτουργικότητα, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προς χρήση.

Πιστεύουμε ότι οι mobile εφαρμογές είναι μέρος του Διαδικτύου, γι' αυτό η MICROweb επενδύει στην ανάπτυξη εφαρμογών για iOS & Android mobile εφαρμογών που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για όσες επιχειρήσεις θέλουν να επενδύσουν στο mobile web.

Η κατασκευή μιας mobile εφαρμογής για iOS & Android δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση σας να ξεχωρίσει και να γίνει πιο ανταγωνιστική, υιοθετώντας πλήρως την δυναμική του mobile web και προσελκύοντας νέο πελατειακό κοινό.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το domain...

Είναι πιασμένο το domain name που θες;

Έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι το εγχείρημα σου!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα! Γραφειοκρατικά και μή! Και είσαι έτοιμος να κλείσεις το νέο σου domain name με το όνομα που είχες ονειρευτεί!

Τι κάνεις τότε;

Πριν σου προτείνουμε τί να κάνεις, θα πρέπει να σε ενημέρωσουμε ότι τα πήρες λίγο ανάποδα τα πράγματα. Ο έλεγχος της διαθεσιμότητας του domain name στην κατάληξη που επιθυμείς, θα πρέπει να είναι από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνεις όταν ξεκινάς μια καινούρια εταιρία ή όποιοδήποτε άλλο εγχείρημα.

Έτσι εάν είναι «πιασμένα» τα ονόματα χώρου που έχεις σκεφτεί, να είσαι ευέλικτος να αλλάξεις ακόμη και όνομα στην εταιρία σου πριν την κατοχυρώσεις σε κάποιο επιμελητήριο ή ακόμη χειρότερο στο υπουργείο.

Εφόσον όμως έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και επιθυμείς οπωσδήποτε να πάρεις το συγκεκριμένο όνομα που σου έχει κολλήσει... μην αγχώνεσαι! Υπάρχει λύση! Και όχι μόνο μια. Δες παρακάτω...

Μπορείς να γράψεις λίγο διαφορετικά το domain

Εάν για παράδειγμα ήθελες να αγοράσεις το example.com, και είδες ότι είναι «πιασμένο», μπορείς να δοκιμάσεις τις εξής εναλλακτικές ή όποια άλλη σου προτείνει η φαντασία σου:

ex-ample.com

x-ample.com

xample.com

Έτσι θα έχεις φροντίσει να κρατήσεις το «νόημα» χωρίς να έχεις χάσει ουσιαστικά όλο το όνομα.

Μπορείς να αλλάξεις κατάληξη στο domain name

Σίγουρα η κατάληξη του domain, το λεγόμενο tld είναι σημαντικό γιατί χαρακτηρίζει εν μέρει την επιχείρηση. Μπορεί να περιγράφει τον τόπο που δραστηριοποιείται (εάν είναι η Ελλάδα το .gr domain). Δεν παύει βέβαια να υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία είναι γενικότερη όπως για το συγκεκριμένο παράδειγμα το .eu θα ήταν μια καλή λύση εφόσον είναι διαθέσιμο προς κατοχύρωση.

Ζήτα προσφορά (2)

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Email
Συμπληρώστε σωστά το email σας.

Τηλέφωνο(*)
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Υπάρχον website (εάν υπάρχει)
Invalid Input

Υπηρεσίες(*)

Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input

Προϋπολογισμός(*)
Invalid Input

Επιλέξτε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε

Χρόνος παράδοσης
Invalid Input

Invalid Input

logos